Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ictvoordezaak/wp-includes/wp-db.php on line 3182

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ictvoordezaak/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ICT voor de Zaak | ICT Diensten voor MKB: Apple | VOIP | Netwerk | WIFI | Linux

ICT Diensten

ICT diensten voor MKB en zelfstandig professionals

ICT voor de Zaak biedt een breed pakket ICT diensten voor iedere MBK onderneming. Sinds 1997 houden wij ons al bezig met alles rondom Apple, in de loop van de tijd is onze kennis sterk uitgebreid en verder verdiept. Veel relaties met onze klanten zijn langdurig, 15 jaar of meer is geen uitzondering.

 

Hier staan wij voor:

Wij zijn vakmatig erg weetgierig en houden alle ontwikkelingen sterk in de gaten. Onze focus is daarbij  de toepasbaarheid in de zakelijke markt. Wij geloven in open source producten. Niet alleen vanwege de vaak zeer hoge kwaliteit, maar ook omdat het een grote besparing kan opleveren op uw (licentie)kosten.

Wij werken altijd met producten van kwalitatief hoogstaande merken en kijken daarbij altijd naar de beste prijs/prestatie verhouding.

 

Onze ICT diensten:

 

Apple producten ondersteund door ICT voor de Zaak

Apple systeembeheer en Consultancy

Voor iedere organisatie die gebruik maakt van Mac’s, IOS apparaten of andere producten van Apple. Wij beschikken over diepgaande kennis over alle producten en hun toepasbaarheid in uw organisatie.

 

 

 

 

VOIP telefonieGrandstream GXP2170 oplossingen

VOIP telefonie staat voor flexibiliteit, schaalbaarheid en gunstige prijs/prestatieverhouding. Onze oplossingen kunnen zowel bij u in huis worden toegepast als in een cloud omgeving. Tevens leveren wij een specifieke telefonie oplossing voor callcenters.

 

 

 

 

 

Netgear M4100 serie switchesOntwerp en onderhoud van netwerken

Vanzelfsprekend beschikken wij over alle kennis voor het ontwerpen, inrichten en onderhouden van een goed bedrijfsnetwerk. Dat kan variëren van een kantoor voor enkele medewerkers tot een uitgebreid gesegmenteerd netwerk voor een grote onderneming.

 

 

 

 

Professioneel WIFIICT Dienstverlening WIFI hardware

Er is een groot gat tussen huis-tuin-en-keuken WIFI zoals we thuis gebruiken en het professionele product van merken als Cisco en Aruba. Wij voeren een product dat de belangrijkste eigenschappen van professioneel WIFI combineert met een scherpe prijs. Volledig modulair met een controller, maar zonder kostenverhogende ‘toeters en bellen’.

 

 

 

 

ICT Diensten CentOS-logoLinux servers op basis van CentOS

Linux is, zeker op internet, het belangrijkste platform voor het bouwen van betrouwbare professionele servers. Binnen alle smaken die van Linux bestaan is het open source CentOS een zeer robuuste variant, speciaal om gebruikt te worden als server. Het is volledig compatibel met het beroemde Red Hat Linux en wordt door ons met veel succes toegepast bij onze klanten.