Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ictvoordezaak/wp-includes/wp-db.php on line 3182

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ictvoordezaak/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ICT voor de Zaak | Missie & visie - ICT voor de Zaak

Missie & visie

Onze missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw ICT omgeving betrouwbaar en optimaal functioneert, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Ervaring Als consultancy partner kijken we primair naar uw bedrijfsvoering en  van daaruit  adviseren we specifieke ICT middelen. Met recht “ICT in dienst van uw business”.
Sinds 1997 hebben wij voor enorm veel verschillende klanten gewerkt en daardoor ook goed zicht gekregen op verschillende branches. Wij begrijpen hierdoor de cultuur van verschillende bedrijfstakken waardoor we ook uw organisatie optimaal ten dienste kunnen zijn.

Vakkundig
Wij zijn zeer toegewijd om ons vak op een hoog niveau uit te voeren. Voortdurend houden wij nieuwe ontwikkelingen scherp in het oog en bijscholing zit in ons DNA. Wij hebben zeer veel kennis in huis van alle onderdelen waaruit een ICT omgeving van een bedrijf bestaat, zoals:

  • Werkstations
  • Servers
  • Netwerken, bedraad, draadloos, zowel intern als extern
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Workflow

Professioneel
Het team van ICT voor de Zaak bestaat uit professionals die hoge eisen stellen aan zichzelf en de producten waarmee wordt gewerkt. Er wordt daarom uitsluitend gewerkt met hoogstaande merken, producten en technieken. Dit doen wij echter ook met het oog op budgetten. Wij staan voor het beste product voor de prijs.
Wij verdiepen ons in uw business en in het ‘wezen’ van uw bedrijf. Vanuit dat perspectief ondersteunen wij uw ICT omgeving. Zodra uw business verandert, zorgen wij ervoor dat uw ICT omgeving u optimaal ten dienste blijft. Ook informeren wij u steeds over technische ontwikkelingen die uw business helpen groeien. Zo blijft u uw concurrenten een stap voor.

Betrouwbare partner
ICT voor de Zaak is een betrouwbare handelspartner. Onder andere komt dit tot uiting in onze deelname aan ICT Waarborg. Het onderstaande filmpje toont je informatie over de voordelen van het zakendoen met een lid van ICT Waarborg.

Pasfoto

 

Mac Consultancy & Beheer

Systeembeheer & onderhoud van Apple producten Systeembeheer draait om het technisch up-to-date  houden van je bestaande Apple ICT infrastructuur, zodat de bedrijfsvoering ongehinderd doorgang vindt. Als geen ander begrijpen  wij hoe jij ICT apparatuur gebruikt ten behoeve van jouw bedrijfsproces en dat je organisatie niet zonder kan. Vertrouw het onderhoud van je kostbare Apple computers

Read More

Professioneel WIFI

Professioneel WIFI voor elke organisatie. Ons professioneel WIFI systeem biedt uitkomst voor elke MKB organisatie die op zoek is naar “gewoon goed WIFI”. Het biedt robuust WIFI, bestuurd door een controller in de cloud en ontdaan van zeer specialistische, kostenverhogende opties. Daardoor is de aanschaf en het onderhoud stukken voordeliger dan van andere merken. Er

Read More