Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ictvoordezaak/wp-includes/wp-db.php on line 3182

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/ictvoordezaak/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ICT voor de Zaak | WIFI netwerken - ICT voor de Zaak

WIFI netwerken

Professioneel WIFI voor elke organisatie.

Ons professioneel WIFI systeem biedt uitkomst voor elke MKB organisatie die op zoek is naar “gewoon goed WIFI”. Het biedt robuust WIFI, bestuurd door een controller in de cloud en ontdaan van zeer specialistische, kostenverhogende opties. Daardoor is de aanschaf en het onderhoud stukken voordeliger dan van andere merken. Er wordt echter geen concessie gedaan aan de kern: het werkt uitstekend.

Het WIFI platform van onze keuze bestaat sinds 2005 en wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 80.000 organisaties.

Flexibel inzetbaar

Ons WIFI product is inzetbaar in diverse situaties, zoals:

 • MKB kantooromgevingen;
 • Hospitality, zoals restaurant, hotel;
 • Camping;
 • Theater en conferentie;
 • Winkel;
 • Kantoor aan huis;
 • Bedrijfsverzamelgebouw;
 • Appartementen complex;
 • Tijdelijk evenement;

Modulair WIFI

Modulair schaalbaar

Elke organisatie is anders en ook verandert de manier waarop we WIFI gebruiken. Daarom is het belangrijk dat een WIFI systeem modulair is. Dat wil zeggen: opgebouwd uit een aantal vergelijkbare componenten waarvan het aantal gemakkelijk kan worden aangepast aan de situatie.

Ons WIFI systeem bestaat uit inwisselbare accesspoints waarvan het aantal eenvoudig worden aangepast bij uitbreiding of inkrimping. Zo kan de WIFI dekking van uw gehele pand optimaal worden afgestemd. Wanneer er nieuwe WIFI standaarden beschikbaar komen kunnen bestaande accesspoints eenvoudig worden ingewisseld en ook bij uitval is vervanging zeer eemvoudig.

Clouddiensten

Centraal management in de cloud

Voor het besturen van het WIFI netwerk beschikt ons systeem over een controller in de cloud. Een controller betekent het onderscheid tussen huis-tuin-en-keuken WIFI en professionele oplossingen.

Een controller bestuurt het systeem actief en zorgt ervoor dat uw WIFI omgeving steeds optimaal presteert. Bijvoorbeeld door de verdeling van gebruikers over de accesspoints te regelen of automatisch te wisselen van kanaal wanneer een storingsbron is gedetecteerd. Ook zorgt de controller ervoor dat de beveiliging goed geregeld is.

Doordat de controller zich in de cloud bevindt, kunnen wij uw netwerk beheren en monitoren vanaf een centraal punt. Zo hoeven wij bijvoorbeeld niet bij u ter plaatste te zijn voor het doen van aanpassingen, zoals uitrollen van software updates op accesspoints.

WIFI monitoring in de cloud

Monitoring en rapportage

De cloud controller zorgt ervoor dat wij de gezondheid van uw WIFI netwerk live kunnen monitoren en het zo optimaal laten presteren. Er is bijvoorbeeld precies zichtbaar:

 • welke clients er zijn ingelogd op welk moment;
 • welk type verkeer er plaatsvindt;
 • We zien welke accesspoints online zijn;
 • of er uitval van accesspoints is geweest.

cat-at-the-gate2

Geregelde toegang

Ons WIFI product kent meerdere manieren waarop een gebruiker toegang tot het netwerk kan krijgen:

 • Captival Portal: een welkomspagina die de gebruiker voorwaarden toont waaronder gebruik van het netwerk is toegestaan. Een professionele manier om uw klant welkom te heten. Dit kan gecombineerd worden met Facebook login, zodat uw meer likes onder klanten kunt vergaren. Ook kunt u verwijzen naar een eigen http pagina om gebruikers welkom te heten.
 • Inlog via Radius server, de professionele manier om inlog per gebruiker te regelen. Hiermee is bijvoorbeeld te regelen dat, als uw organisatie meerdere vestigingen heeft, individuele gebruikers met hun persoonlijke inlog terecht kunnen in al uw vestigingen of enkel een deel daarvan.
 • Ondersteuning voor WPA / WPA2, te combineren met een eigen WPA server.

om5p-ac_720

Professionele functies voor flexibel gebruik

Ons WIFI systeem is verrassend voordelig in aanschaf en onderhoud. Het biedt de essentiële functies voor een goed en degelijk zakelijk WIFI netwerk. Producten van topmerken bieden nog veel meer functies. Voor MKB omgevingen zijn die extra functies vaak helemaal niet van belang. U betaalt er echter wel voor. Daardoor zijn dergelijke producten over het algemeen kostbaar en complex.

Wij hebben dus een zeer onderscheidend product dat past bij MKB omgevingen. Met ons product komt profesioneel WIFI binnen bereik van haast elke organisatie, ook wanneer  het budget beperkt is.

Overige kenmerken en functies

Onderstaande tabel toont een overzicht van de belangrijkste kenmerken en functies van ons WIFI systeem.

checkmark Zeer eenvoudige en voordelige installatie, per accesspoint gemiddeld slechts 10 minuten.
checkmark Geen licentiekosten voor gebruik van cloud controller. Ons systeem kent geen periodieke kosten voor gebruik van de controller omgeving. Eenmaal aangeschaft, zijn er geen vervolgkosten.
checkmark Vouchers: uw gastgebruikers kunnen toegang krijgen door middel van een voucher met beperkte geldigheid. Tevens is instelbaar door hoeveel gelijktijdige apparaten een voucher gebruikt kan worden en welke bandbreedtebeperkingen gelden.
checkmark Power Over Ethernet: indien aangesloten op een ethernetkabel kunnen accesspoints hun voedingspanning daar betrekken. De 203.AF standaard wordt ondersteund. Hierdoor kunnen accesspoints ook worden gemonteerd op plaatsen waar geen netspanning beschikbaar is.
checkmark Automatische installatie van software updates op accesspoints.

Enthousiast geworden? Neem direct contact op voor een gratis demonstratie op uw locatie.